Žitorađe

Horor: Upao starici u kuću, pretukao je i silovao

  • Izvor: Kurir
  • 28.12.2023. 15:23

Na predlog Višeg tužilaštva u Prokuplju, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana Z. M. (34) iz okoline Žitorađe, zbog produženog dela silovanje i zbog krađe.

On je tokom noći, 27. decembra ove godine više puta silovao staricu kojoj je upao u kuću.

Osumnjičeni je razbio prozor i kroz njega ušao u kuću u kojoj sama živi osamdesetogodišnja žena. Prvo je udario, a zatim silovao. Tu nije stao, već je sjeo za sto, jeo, odmarao, zatim je opet silovao. Na kraju je uzeo sav novac koji je starica imala.

Еvo koliko će iznositi najniža plata u Srpskoj

Еvo koliko će iznositi najniža plata u Srpskoj

Nesrećna žena je uspjela da dođe do telefona, pa je tokom noći prijavila šta se dogodilo. Zadržana je u bolnici radi provjere zdravstvenog stanja, a potvrđeno je da je imala povrede i po licu, glavi i tijelu. Na svoju inicijativu, puštena je kući.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen, te mu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana. Nezvanično, riječ je o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela. Ljetos je drugo lice, takođe iz žitorađskog kraja u dva navrata izvršio isto krivično djelo, odnosno silovanje lica koje ne može samostalno da se stara i pokušaj silovanja i u toku je postupak pred sudom.

Za sada su izrečene prvostepene presude tom licu, za oba djela ukupno 18 godina zatvora.

(Izvor: Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program