Житорађе

Хорор: Упао старици у кућу, претукао је и силовао

  • Извор: Курир
  • 28.12.2023. 15:23

На предлог Вишег тужилаштва у Прокупљу, судија за претходни поступак одредио је притвор до 30 дана З. М. (34) из околине Житорађе, због продуженог дела силовање и због крађе.

Он је током ноћи, 27. децембра ове године више пута силовао старицу којој је упао у кућу.

Осумњичени је разбио прозор и кроз њега ушао у кућу у којој сама живи осамдесетогодишња жена. Прво је ударио, а затим силовао. Ту није стао, већ је сјео за сто, јео, одмарао, затим је опет силовао. На крају је узео сав новац који је старица имала.

Ево колико ће износити најнижа плата у Српској

Ево колико ће износити најнижа плата у Српској

Несрећна жена је успјела да дође до телефона, па је током ноћи пријавила шта се догодило. Задржана је у болници ради провјере здравственог стања, а потврђено је да је имала повреде и по лицу, глави и тијелу. На своју иницијативу, пуштена је кући.

Осумњичени је убрзо ухапшен, те му је након саслушања у Вишем јавном тужилаштву, одређен притвор до 30 дана. Незванично, ријеч је о вишеструком повратнику у вршењу кривичних дјела. Љетос је друго лице, такође из житорађског краја у два наврата извршио исто кривично дјело, односно силовање лица које не може самостално да се стара и покушај силовања и у току је поступак пред судом.

За сада су изречене првостепене пресуде том лицу, за оба дјела укупно 18 година затвора.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)