Melika Ihtijarević

Influenserka iz Sarajeva vozila skupocjenog poršea preko 171 km/h

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 29.01.2024. 08:35

Mlada Sarajka odlučila je na svoj Instagram profil postaviti video snimak nesavjesne vožnje skupocjenog automobila marke Porsche.

Ona je bh. autoputem vozila preko 171 km/h i sve vrijeme snimala svoju vožnju, kako bi video objavila na društvene mreže.

Nakon objave video klipa, javila se portalu Crna hronika i izjavila da je imala opravdanje za ovakvu vožnju.

“Malo je mutno” – izjavila je influenserka.

Prvenstvo što nemate pojma očigledno o kakvom se snimku radi. Odakle dozvola da nekoga objavljujete na takav način?

- Naravno da imam opravdanje za ovakvu vožnju. Imate li vi opravdanje i pravo na objavu? Neću se vama pravdati, postoje kamere i osobe koje se brinu za to. Ja sam lijepo zamolila da se to obriše da se bezveze ne pegla ni jedna strana” – izjavila je Melika Ihtijarević.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.