Potjera u Cazinu

Pucao na komšiju, pa pobjegao

  • 22.03.2019. 21:48

U naselju Mutnik kod Cazina u večernjim satima došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac E. A. Na njega je iz puške pucao komšija A.V. koji se nakon tog čina udaljio u nepoznatom pravcu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona potvrđeno je za Klix da je došlo do ovog incidenta.

Na mjesto događaja izašli su policijski istražitelji i dežurni kantonalni tužilac koji je događaj okarakterisao kao krivično djelo “izazivanje opšte opasnosti”, prenosi Klix.

– Prijavljeno je da je oko 18 sati došlo do pucnjave u ovom mjestu, a E.A. (40) izjavio je da je na njega pucao A.V. (32). U ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je došlo do povrede usljed dejstva metka ili na neki drugi način. A.V. koje je prijavio E. A. je trenutno u bjekstvu – rekao je za Klix.ba Ale Šiljdedić, portparol MUP USK.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.