Snijeg napravio probleme

Kamiondžija iz BiH ogorčen: Čekali smo preko 20 sati u mjestu, veliki poraz za Njemačku

 • Izvor: Crna-hronika.info
 • 18.01.2024. 20:52

Na stotine putnika zaglavljeno je u svojim vozilima na putevima u centralnoj njemačkoj usljed snježnih padavina koje su prekrile autoput, i koje su dovele do stvaranja gužvi i kolona vozila koje su se protezale kilometrima.

Policija nije mogla da procijeni razmjere haosa koji je napravila snježna oluja i koliko dugo će magistralni putevi biti blokiran

32-godišnji profesionalni vozač rodom iz Kaknja, Еdis Lepić ispričao je za portal Crna-hronika neugodnu situaciju na njemačkim cestama, kada je zbog nevremena, morao da stoji preko 20 dati na cesti.

Prevrnuo se kamion

Prevrnuo se kamion

“Zadesio sa se na putu A7 Kassel-Fulda kada je snijeg pao i kad je sve stalo. Kolona je bila preko 30 kilometara. U 7 godina koliko vozim po Еvropi nisam ovo ni vidio ni doživio.

Sva vozila, automobili, kombiji, kamioni su morali držati svoje automobile upaljenje zbog grijanja jer je bio dobar minus. Tek nakon 12,13 sati došli su vatrogasci i ljudima nudili malo čaja. Tek kasnije došli su pripadnici Crvenog križa da pomognu ljudima, starcima, d‌jeci.

Oglas iz Banjaluke izazvao buru: Penzioner daje luksuzan stan u zamjenu za izdržavanje

Oglas iz Banjaluke izazvao buru: Penzioner daje luksuzan stan u zamjenu za izdržavanje

Iskreno ovo je veliki poraz za Njemačku” izjavio je za naš portal Еnis Lepić vozač kamiona hrvatske kompanije.

(Crna-hronika)

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska