Снијег направио проблеме

Камионџија из БиХ огорчен: Чекали смо преко 20 сати у мјесту, велики пораз за Њемачку

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 18.01.2024. 20:52

На стотине путника заглављено је у својим возилима на путевима у централној њемачкој усљед сњежних падавина које су прекриле аутопут, и које су довеле до стварања гужви и колона возила које су се протезале километрима.

Полиција није могла да процијени размјере хаоса који је направила сњежна олуја и колико дуго ће магистрални путеви бити блокиран

32-годишњи професионални возач родом из Какња, Едис Лепић испричао је за портал Црна-хроника неугодну ситуацију на њемачким цестама, када је због невремена, морао да стоји преко 20 дати на цести.

Преврнуо се камион

Преврнуо се камион

“Задесио са се на путу А7 Kassel-Fulda када је снијег пао и кад је све стало. Колона је била преко 30 километара. У 7 година колико возим по Европи нисам ово ни видио ни доживио.

Сва возила, аутомобили, комбији, камиони су морали држати своје аутомобиле упаљење због гријања јер је био добар минус. Тек након 12,13 сати дошли су ватрогасци и људима нудили мало чаја. Тек касније дошли су припадници Црвеног крижа да помогну људима, старцима, д‌јеци.

Оглас из Бањалуке изазвао буру: Пензионер даје луксузан стан у замјену за издржавање

Оглас из Бањалуке изазвао буру: Пензионер даје луксузан стан у замјену за издржавање

Искрено ово је велики пораз за Њемачку” изјавио је за наш портал Енис Лепић возач камиона хрватске компаније.

(Црна-хроника)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.