Modriča

Komšinica ubijene Mensure nakon zločina čisti krvave tragove po kući

  • Izvor: ATV
  • 23.10.2023. 19:18

Brutalno ubistvo potreslo je Modriču. Šezdesetdevetogodišnja Mensura Hasanbašić ubijena je na kućnom pragu, sa više uboda nožem po tijelu. Sve se odigralo sinoć u centru Modriče, a slučaj je lokalnoj policiji prijavljen oko 21 čas.

Starica je ubijena u svojoj kuću u ulici Cara Lazara. Tu je, kako pričaju komšije, živjela sama.

Juče su dan provele zajedno, danas komšinica Ankica po kući pere krvave tragove stavičnog ubistva. Za sve je saznala jutros od policije. 

"Juče smo vadile, evo ovdje, šljiviće, radile.  Ona meni pomaže, ja njoj. Tako, pijemo kafu sjedimo, ode moja Mensura. Strahota“, kaže komšinica Ankica Nešić.

Modričani su u šoku. Od jutros, kada su mnogi i saznali za ubistvo, samo o tome pričaju. 

Unuk uhapšen zbog sumnje da je ubio baku u Modriči

Unuk uhapšen zbog sumnje da je ubio baku u Modriči

"Kao baka je ubijena, strašno, mislim da je to sad baš učestalo. Mislim da ta djeca ne rade ništa i samo da se snađu negdje, baš u familiji jako ružno“, kaže jedna Modričanka.

"Normalno da nije prijatno, pogotovo kad poznajete ljude da se to desi. Poznavao sam  supruga i sina tako da i mene je zateklo da vam pravo kažem“, dodao je jedan sagovornik

"Jutros sam čuo nešto na pijaci. Nemam pojma šta bi moglo biti“, dodao je drugi.

Ubistvo je policiji prijavio unuk ubijene.

"Tokom noći su tri lica lišena slobode od stane  policijskih službenika PS Modriča. Izvršeni su petresi na više lokacija u Modriči u cilju prikupljanja tragova i dokaza koji će poslužiti u krivičnom postupku“, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušuć.

Nezvanično, uhapšeni su njen unuk Almir Hasanbašić i njegova dva pomagača. 

Nad tijelom ubijene biće izvršena obdukcija. 

Slučaj vodi dobojsko Okružnog javno tužilaštvo.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: