Модрича

Унук ухапшен због сумње да је убио баку у Модричи

Алмир Хасанбашић (19) из Модриче ухапшен је због сумње да је синоћ убио своју баку Менсуру Хасанбашић (69), која је више пута избодена ножем у својој кући у улици Цара Лазара у Модричи.

Kако сазнаје АТВ Хасанбашић је спроведен на криминалистичку обраду, а полиција и даље трага за доказима и траговима битним за даљи кривични поступак.

Према незваничним информацијама до убиства је дошло након што је Алмир од баке тражио новац, али га није добио. Након тога је насрнуо на Менсуру и више пута је избо ножем по цијелом тијелу. Од задобијених повреда старица је на мјесту остала мртва, док је убица побјегао. Накнадно је пронађен и ухапшен.

Старица у Модричи брутално избодена ножем!

Старица у Модричи брутално избодена ножем!

Увиђај на лицу мјеста обавила је криминалистичка полиција ПУ Добој и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Добоју. 

"У току су и претреси на локацијама које је осумњичени Алмир користио, гдје се још трага за одређеним траговима и доказима битним за даљи кривични поступак", каже извор близак истрази.

Незванично сазнајемо да је Алмир и раније имао насилне испаде, те да је нападао и свог оца, сина убијене Менсуре, који се налази у иностранству.

Убиство у Модричи, потрага за убицом

Убиство у Модричи, потрага за убицом



Пратите нас и путем Вибера

Тагови: