Beograd

Kristijan "iznajmio" Kineskinju za "pare", pa je pretukao u hotelu jer nije "htjela više"?

  • Izvor: Telegraf
  • 06.10.2023. 17:12

Kristijan D., državljanin Crne Gore, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom Savski venac uhapšen je i zadržan u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Nasilničko ponašanje na štetu kineske državljanke L.J.

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni Kristijan D. je krivično djelo koje mu se stavlja na teret počinio juče oko 17:00 časova u Beogradu, GO Savski venac, u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.J. zbog pružanja seksualnih usluga za novac, da bi potom kada je ista došla u apartman imali seksualne odnose, a u jednom trenutku osumnjičeni je zahtijevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htjela da ide, zbog čega se osumnjičeni razbijesneo jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po tijelu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobjegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i tijelu što su građani vidjeli i prijavili.

Poznato zašto je muškarac htio da baci ženu sa terase; Mediji: Unajmio je kao poslovnu pratnju

Poznato zašto je muškarac htio da baci ženu sa terase; Mediji: Unajmio je kao poslovnu pratnju

On je saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu  u prisustvu izabranih branilaca, a tom prilikom je izjavio da djelimično priznaje izvršenje krivičnog djela, objašnjavajući svoje viđenje događaja.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom Kristijanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bjekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

Objavljen snimak nasilja: Krvnički pretukao ženu i pokušao je baciti sa balkona

Objavljen snimak nasilja: Krvnički pretukao ženu i pokušao je baciti sa balkona

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, svjedoci događaja i izvršiće se komparativno vještačenje video snimka i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranje osumnjičenog, piše Telegraf.rs.

(Printskrin: Instagram/Moj Beograd)


Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.