Београд

Кристијан "изнајмио" Kинескињу за "паре", па је претукао у хотелу јер није "хтјела више"?

  • Извор: Телеграф
  • 06.10.2023. 17:12

Kристијан Д., држављанин Црне Горе, по налогу дежурног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду, у сарадњи са Полицијском станицом Савски венац ухапшен је и задржан у трајању од 48 часова због сумње да је извршио кривично дјело Насилничко понашање на штету кинеске држављанке Л.Ј.

Према наводима кривичне пријаве осумњичени Kристијан Д. је кривично дјело које му се ставља на терет починио јуче око 17:00 часова у Београду, ГО Савски венац, у хотелској соби, на тај начин што је у претходно изнајмљени апартман позвао оштећену Л.Ј. због пружања сексуалних услуга за новац, да би потом када је иста дошла у апартман имали сексуалне односе, а у једном тренутку осумњичени је захтијевао наставак сексуалног односа што је оштећена одбила имајући у виду да је прошло сат времена, из ког разлога је хтјела да иде, због чега се осумњичени разбијеснео јер није завршио сексуални однос, када је почео да дави и удара оштећену рукама по тијелу и глави, након чега је оштећена покушала да побјегне на терасу, али је осумњичени сустигао и наставио да је шутира и удара по глави и тијелу што су грађани видјели и пријавили.

Познато зашто је мушкарац хтио да баци жену са терасе; Медији: Унајмио је као пословну пратњу

Познато зашто је мушкарац хтио да баци жену са терасе; Медији: Унајмио је као пословну пратњу

Он је саслушан у просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду  у присуству изабраних бранилаца, а том приликом је изјавио да дјелимично признаје извршење кривичног дјела, објашњавајући своје виђење догађаја.

Тужилаштво је након саслушања Првом основном суду у Београду предложило да се према осумњиченом Kристијану Д. одреди притвор због опасности од бјекства имајући у виду да се ради о страном држављанину.

Објављен снимак насиља: Крвнички претукао жену и покушао је бацити са балкона

Објављен снимак насиља: Крвнички претукао жену и покушао је бацити са балкона

У даљем току поступка биће испитана оштећена, свједоци догађаја и извршиће се компаративно вјештачење видео снимка и предузеће се остале неопходне доказне радње у циљу даљег процесуирање осумњиченог, пише Телеграф.рс.

(Принтскрин: Инстаграм/Мој Београд)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: