Tuklo se 20 osoba

Masovna tuča u Vukovaru: Povrijeđeni maloljetnici

  • Izvor: Večernji.hr
  • 07.01.2024. 15:15

Više maloljetnika je povrijeđeno u masovnoj tuči koja je izbila u centru Vukovara u subotu naveče, a troje je prebačeno u Klinički bolnički centar Osijek.

Po nezvaničnim informacijama, napadnuto je desetak mladića starosti oko 15 godina, a na njih je nasrnula druga grupa nešto starijih mladića. Kako piše Večernji list, tuklo se dvadesetak osoba.

Za sada se ne zna razlog što je dovelo do ovoga incidenta i ko je sve uključen u njega. Spominje se, pak, kako bi mogla biti riječ o sukobu dviju navijačkih grupa.

„Policijska uprava vukovarsko-srijemska u subotu oko 22.25 sati zaprimila je dojavu da je u Vukovaru, u Ulici Josipa Jurja Štrosmajera, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažovana hitna medicinska pomoć i u toku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja“, kratko su juče saopštili iz PU vukovarsko-srijemske. Nisu precizirali koliko je osoba sudjelovalo u tučnjavi. Nisu naveli ni je li neko uhapšen te za koja će se krivična djela sumnjičiti.

Da je nekoliko mladića koji su pretučeni u Vukovaru u subotu naveče završilo u bolnici, potvrdili su za Večernji iz Kliničkog bolničkog centra Osijek.

„U ranim jutarnjim satima zaprimljena su trojica maloljetnika, dvojica sa zadobivenim teškim tjelesnim povredama. Trenutno su stabilno i nalaze se izvan životne opasnosti“, kažu u Upravi KBC-a Osijek.

Riječ je o dječacima rođenima 2008. i 2009. godine. Jedan je pušten na kućnu njegu, dok su dvojica zadržana na liječenju na odjelu dječje hirurgije. Detalje u bolnici nisu iznosili, no kako se saznaje, jedan zadržani mladić ima frakturu lobanje i kosti lica, dok je drugi zadobio kontuziju glave, stomaka i prsnog koša.

Pratite nas i putem Vibera

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program