Тукло се 20 особа

Масовна туча у Вуковару: Повријеђени малољетници

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 07.01.2024. 15:15

Више малољетника је повријеђено у масовној тучи која је избила у центру Вуковара у суботу навече, а троје је пребачено у Клинички болнички центар Осијек.

По незваничним информацијама, нападнуто је десетак младића старости око 15 година, а на њих је насрнула друга група нешто старијих младића. Како пише Вечерњи лист, тукло се двадесетак особа.

За сада се не зна разлог што је довело до овога инцидента и ко је све укључен у њега. Спомиње се, пак, како би могла бити ријеч о сукобу двију навијачких група.

„Полицијска управа вуковарско-сријемска у суботу око 22.25 сати запримила је дојаву да је у Вуковару, у Улици Јосипа Јурја Штросмајера, дошло до сукоба између неколико особа. Брзо је ангажована хитна медицинска помоћ и у току је провођење криминалистичког истраживања како би утврдили све чињенице тог догађаја“, кратко су јуче саопштили из ПУ вуковарско-сријемске. Нису прецизирали колико је особа судјеловало у тучњави. Нису навели ни је ли неко ухапшен те за која ће се кривична дјела сумњичити.

Да је неколико младића који су претучени у Вуковару у суботу навече завршило у болници, потврдили су за Вечерњи из Клиничког болничког центра Осијек.

„У раним јутарњим сатима запримљена су тројица малољетника, двојица са задобивеним тешким тјелесним повредама. Тренутно су стабилно и налазе се изван животне опасности“, кажу у Управи КБЦ-а Осијек.

Ријеч је о дјечацима рођенима 2008. и 2009. године. Један је пуштен на кућну његу, док су двојица задржана на лијечењу на одјелу дјечје хирургије. Детаље у болници нису износили, но како се сазнаје, један задржани младић има фрактуру лобање и кости лица, док је други задобио контузију главе, стомака и прсног коша.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: