Užas kod Kotor Varoši

Medvjed čovjeku otkinuo stopalo i dio potkoljenice

  • 28.07.2019. 14:09

Četrdesetosmogodišnjaku čiji su inicijali N.T. iz Kotor Varoša medvjed je, prilikom napada, otkinuo stopalo i dio potkoljenice, ima ugrize po ekstremitetima, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Pacijent je hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Ljekar Milorad Maran rekao je da je N.T. medvjed otkinuo lijevo stopalo i dio lijeve potkoljenice i da je pacijent je po prijemu odmah operativno zbrinut. 

N.T. ima ugrize medvjeda na desnoj potkoljenici i desnoj podlaktici, kao i frakturu desne ruke, te ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju, navodi se u saopštenju. 

Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC-a jutros u 2.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kotor Varoš.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Novi Tomiću iz sela Selačka, opština Kotor Varoš.

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.