Slavonski Brod

Muškarac na balkon izašao bez gaća, komšije zvale policiju

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 12.02.2024. 21:28

U događaju koji je izazvao pažnju javnosti, policija je intervenisala na području Slavonskog Broda zbog neobičnog prekršaja vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Naime, 33-godišnjak je priveden nakon što je izašao na balkon svog stana bez donjeg veša, što je bilo vidljivo prolaznicima.

Policija je reagovala nakon što je dobila poziv od komšije koji je prijavio neprimjereno ponašanje muškarca na balkonu stambene zgrade. U skladu s tim, policijski službenici su brzo intervenisali te poduzeli mjere protiv navedenog 33-godišnjaka.

U službenom saopćenju Policijske uprave istaknuto je da je muškarac “izašao na balkon bez donjeg veša, dok je bio vidljiv prolaznicima”. Ovaj incident podliježe prekršajnom postupku prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Direktan sudar dva kamiona, vozači povrijeđeni

Direktan sudar dva kamiona, vozači povrijeđeni

Protiv 33-godišnjaka je podnesena prijava i upućen prijedlog Opštinskom sudu, te se očekuje daljnji postupak prema zakonskim procedurama.

Ovaj neobični događaj izazvao je rasprave na društvenim mrežama te potaknuo javnu raspravu o primjerenom ponašanju u javnim prostorima.

Nova odredba regulisaće cijene osnovnih namirnica

Nova odredba regulisaće cijene osnovnih namirnica


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.