Tužilaštvo

Nasilniku iz Kneževa predložen pritvor

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Dragi Popoviću (39) zvanom Bizon iz Kneževa, osumnjičenom za brutalni napad na ženu i njenog maloljetnog sina.

U Tužilaštvu navode da se Popoviću na teret stavlja da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje, te dva krivična djela tjelesne povrede.

"Osumnjičeni je 20. septembra, oko 20 časova, u Kneževu, u ulici Dujke Komljenovića, fizični napao malodobnog S.O. i njegovu majku S.O., kojom prilikom su oštećeni zadobili tjelesne povrede, te im uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo", saopštilo je OJT Banjaluka.

Kako navode pritvor je predložen zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog bojazni da će ponoviti krivično djelo.

"O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Kotor Varošu", navode u OJT Banjaluka.

Nasilnik iz Kneževa sproveden u Tužilaštvo: Prijetio da će ponoviti Gradačac

Nasilnik iz Kneževa sproveden u Tužilaštvo: Prijetio da će ponoviti Gradačac


Kako se sumnja Popović je prvo udario dječaka, da bi u kafiću brutalno izudarao i njegovu majku zato što ga je pitala zašto je udario dijete. Ženu je bez milosti čupao za kosu i vukao je po podu kafića. Prijetio joj je da će je ubiti "ako je zvala policiju" i govorio da će "ponoviti Gradačac".

Podsjećamo, slučaj iz Gradačca šokirao je cijeli region. Nermin Sulejmanović ubio je 11. avgusta nevjenčanu suprugu i još dvije osobe, te ranio tri. Potom je izvršio samoubistvo.

Nasilnik prijetio da će ponoviti Gradačac: Detalji brutalnog napada na ženu i dijete u Kneževu

Nasilnik prijetio da će ponoviti Gradačac: Detalji brutalnog napada na ženu i dijete u Kneževu


Popović je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, ali i po pokušaju ubistva. Naime, on je 2013. godine osuđen na četiri godine zatvora nakon što je u centru Kneževa nožem izbo bivšeg policajca.


Pratite nas i putem Vibera

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.