Osumnjičen za učešće u ubistvu

NOSIO SANDUK I PLAKAO: Objavljene fotografije Rodoljuba Gajića sa SAHRANE Krunića

  • 13.05.2019. 11:15

Rodoljub Gajić je na sahrani vlasnika „Sektor sekjrutija“ Slaviše Krunića nosio sanduk, te ga spustio u raku i sve vrijeme stajao kraj porodice ubijenog.

Ovo potvrđuju fotografije fotoreportera Srpskainfo

"Učestvovao je u ubistvu, a sa nama sutradan plakao. Dao čitulju u novinama, bio na sahrani… Bože, ima li te? Kakav nečovjek možeš biti", komentar je jednog od Gajićevih radnih kolega. 

Podsjećamo, Gajić je radnik „Sektor sekjuritija“, a uhapšen zbog sumnje da je Krunićevim ubicama odavao podatke o njegovom kretanju i obezbjeđenju. U međuvremenu mu je određen jednomjesečni pritvor.

Krunić je ubijen 22. aprila u sačekuši u blizini svoje vikendice u Glamočanima kod Banjaluke.

Ubice su ga sačekale na loklanom putu, a osim Krunića ubijen je i njegovog tjelohranitelj Žarko Pavlović, a teško ranjen vozača Goran Ilić.

U razmjeni vatre ubijen je napadač Željko Kovačević.

Zbog ubistva iste noći je uhapšen Emilo Baldo, a traga se za Benedijem Đukanovićem.

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program