Bar

Novi detalji hapšenja Mustafinog ubice: Bježao na trotinetu s kacigom na glavi

  • Izvor: Telegraf
  • 27.02.2024. 14:34

Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila D.I., koji se sumnjiči da je jutros u Baru brutalno likvidirao Еdmonda Mustafu (29), koji slovi za člana organizovane kriminalne grupe.

Odmah nakon ubistva policija je blokirala grad i krenula u potragu za ubicama.

Sada je policija saopštila i kako je uhvatila osumnjičenog koji je, nakon što je ispalio desetak hitaca, pobjegao sa mjesta zločina.

"U izuzetno kratkom roku, a na osnovu opisa izvršioca krivičnog djela, efikasne reakcije službenika Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug' i djelotvorne i blagovremene postavke službe, spriječen je u bjekstvu osumnjičeni D.I. (27) i lišen slobode. On je tom prilikom upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu", saopšteno je iz policije.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Mustafe u Baru: Pronađeno i oružje!

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Mustafe u Baru: Pronađeno i oružje!

Kako ističu, pronađena je i crna torba u kojoj je bilo i oružje kojim je, kako se sumnja, izvršena likvidacija.

Policija je saopštila da je u torbi bila automatska puška.

"Sumnja se da je D.I. upotrebom automatske puške koja je pronađena u neposrednoj blizini njegovog lociranja, lišio života Е.M. na način što je iz iste ispalio više projektila usljed čega je nastupila smrt Е.M. na licu mjesta. D.I. se na teret stavlja krivično djelo ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija", istakli su iz policije.

U stanu pronađeno tijelo žene, umrla usljed trovanja alkoholom!

U stanu pronađeno tijelo žene, umrla usljed trovanja alkoholom!

Oni dodaju da su, prema operativnim saznanjima, oba lica pripadnici jedne kriminalne grupe koja djeluje na crnogorskom primorju.

"Osim toga, D.I. se već potražuje na međunarodnom nivou - za njim je raspisana međunarodna potjernica od strane jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji", dodaje se u saopštenju.

Podsjetimo, crnogorski mediji su ranije javili da je uhapšen Dino Ibrahimović iz Bara.

Pratite nas i putem Vibera