Osumnjičen da je ubio suprugu

Oglasio se Marjanović nakon zatvora: Tretman je bio odličan, ustanova za svaku pohvalu

  • Izvor: Kurir
  • 03.10.2023. 17:52

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, a ispred zatvora ga je sačekala sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Nakon grljenja sa njom, Kuriru je dao izjavu:

- Prema meni je ovdje tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista - kaže za Kurir Zoran Marjanović.

Međutim, Zoran i Zorica nisu mogli odmah da krenu jer su imali peh sa automobilom.

Zorica je odmah za Kurir objasnila šta se desilo.

- U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi.

On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.

Ferarijem se zakucao u kombi, ima mrtvih

Ferarijem se zakucao u kombi, ima mrtvih

Podsjetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sjednice vijeća, danas je donio rješenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu mjeru za obezbjeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vrijeme i da u toku cijelog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle prije više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

(Foto: Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.