Policija podnijela izvještaj

Banjalučanin oštetio preduzeće za skoro 260 hiljada maraka

  • 05.12.2018. 09:28

Službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv muškarca iz ovog grada čiji su inicijali D.K. za krivična djela zloupotreba položaja odgovornog lica i posebni slučajevi falsifikovanja isprave, čime je pričinjena šteta u iznosu od oko 257.000 KM.

D.K. se sumnjiči da je u aprilu, na osnovu ovlaštenja koje je imao u dva preduzeća, mimo znanja direktora jednog preduzeća, omogućio prenos teretnih i priključnih vozila u vlasništvo drugog preduzeća. 

On se sumnjiči da je bez znanja direktora preduzeća u čijem vlasništvu su bila vozila, potpisao ugovore o prodaji vozila i punomoć za njihovu odjavu i preregistraciju, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave. 

D.K se sumnjiči i da je ugovore neovlašteno ovjerio pečatom, a predmetnu prodaju nije evidentirao u poslovnoj dokumentaciji preduzeća, pričinivši ukupnu materijalnu štetu u iznosu od oko 257.400 KM, odnosno omogućivši za taj iznos protivpravnu imovinsku korist drugom preduzeću. 

Službenici Policijske uprave Banjaluka juče su Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv lica D.K.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program