Nebojša

Otac pjevačice koja je stradala u Dubaiju otkrio nove detalje: Prijateljice su spavale

  • Izvor: Republika
  • 18.01.2024. 15:34

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini u Dubaiju, objavljeno je sinoć.

U policijskom izvještaju koji je Nebojša, otac mlade pjevačice dobio piše kako je riječ o nesretnom slučaju. Sada se njen otac oglasio i rekao da ne zna što se dogodilo.  

„Desetog januara naveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebala se vratiti 11. januara. Meni su javili ujutro, ne znam što se dogodilo… Imam samo policijski izvještaj koji sam poslao“, rekao je Nebojša za portal Republika.rs

Dodao je i da je sahrana sutra.

Poznato kada će biti sahranjena pjevačica Andrijana Lazić

Poznato kada će biti sahranjena pjevačica Andrijana Lazić

"Ja sam čuo da je nesretni slučaj, piše da je pala s visine. Tijelo treba stići večeras u Beograd, sutra je sahrana“, kazao je. 

Rekao je kako je Andrijana dogovarala pjesme, a da njene prijateljice ništa nisu vidjele jer su spavale. 

„Dogovarala je pjesme, trebale su izaći oko srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo riječi hvale, nema kome ona nije pomogla. Prijateljice koje su bile s njom su spavale, kad su se probudile nisu znale što se dogodilo. One ništa nisu vidjele, spavale su“, izjavio je Nebojša.

Podsjetimo, Nebojša je juče sa medijima podijelio izvještaj koje je dobio od policije. 

"Napominjemo da je 10. januara 2024. godine 28-godišnja žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti", piše u policijskom izvještaju, prenijeli su beogradski mediji. 

Nižu se poruke ispod posljednje objave stradale pjevačice iz Bijeljine

Nižu se poruke ispod posljednje objave stradale pjevačice iz Bijeljine

Andrijana je rodom iz Bijeljine, a u Dubaji je otišla 7. januara s prijateljicama, tri dana kasnije je poginula. Njen shrvani otac oprostio se od Andrijane emotivnom objavom na Fejsbuku.

"Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati dio moje duše, voljeće te tata do zadnjeg dana života svog. Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donijela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvijek govorili: 'Anči je sva na tebe'. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Borila si se kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvijek želio sve najbolje i mnogo te volio, znala si da sam na tebe osjetljiv i nekada je samo tvoja riječ izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osjetljiv na moju kći jedinicu", napisao je Nebojša.

Dodao je i ovo: "Oprosti na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želio sam ti uvijek sve najbolje! Jer očevi su uvijek posebno slabi na kćeri! Znao sam, kada te pogledam, kako si, jesi li raspoložena, tužna ili ljuta."

Andrijana je uskoro trebala objaviti i promovisati dvije pjesme koje je snimila kod kompozitora Gorana Ratkovića.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: