Небојша

Отац пјевачице која је страдала у Дубаију открио нове детаље: Пријатељице су спавале

  • Извор: Република
  • 18.01.2024. 15:34

Пјевачица Андријана Лазић погинула је у 28. години у Дубаију, објављено је синоћ.

У полицијском извјештају који је Небојша, отац младе пјевачице добио пише како је ријеч о несретном случају. Сада се њен отац огласио и рекао да не зна што се догодило.  

„Десетог јануара навече сам добио информацију. Она је седмог отишла и требала се вратити 11. јануара. Мени су јавили ујутро, не знам што се догодило… Имам само полицијски извјештај који сам послао“, рекао је Небојша за портал Република.рс

Додао је и да је сахрана сутра.

Познато када ће бити сахрањена пјевачица Андријана Лазић

Познато када ће бити сахрањена пјевачица Андријана Лазић

"Ја сам чуо да је несретни случај, пише да је пала с висине. Тијело треба стићи вечерас у Београд, сутра је сахрана“, казао је. 

Рекао је како је Андријана договарала пјесме, а да њене пријатељице ништа нису видјеле јер су спавале. 

„Договарала је пјесме, требале су изаћи око српске Нове године. Људи за њу имају само ријечи хвале, нема коме она није помогла. Пријатељице које су биле с њом су спавале, кад су се пробудиле нису знале што се догодило. Оне ништа нису видјеле, спавале су“, изјавио је Небојша.

Подсјетимо, Небојша је јуче са медијима подијелио извјештај које је добио од полиције. 

"Напомињемо да је 10. јануара 2024. године 28-годишња жена умрла од посљедица пада с висине. Све процедуре су завршене и нема приговора на издавање потврде о смрти", пише у полицијском извјештају, пренијели су београдски медији. 

Нижу се поруке испод посљедње објаве страдале пјевачице из Бијељине

Нижу се поруке испод посљедње објаве страдале пјевачице из Бијељине

Андријана је родом из Бијељине, а у Дубаји је отишла 7. јануара с пријатељицама, три дана касније је погинула. Њен схрвани отац опростио се од Андријане емотивном објавом на Фејсбуку.

"За тобом ћу плакати док сузе не пресуше. Заувијек ћеш остати дио моје душе, вољеће те тата до задњег дана живота свог. Моја јединица, татин адвокатић, јутрос је отишао међу анђеле. Донијела си радост у мој живот 2. новембра 1995. године када си рођена. Сви су увијек говорили: 'Анчи је сва на тебе'. Звао сам те од миља, а некада револта, адвокатић! Борила си се као лавица да будеш татина копија! Често си ме нервирала, јер сам ти увијек желио све најбоље и много те волио, знала си да сам на тебе осјетљив и некада је само твоја ријеч изазивала ерупцију љутила јер ти си била своја, за тебе нисам био Бонд, него тата који је био осјетљив на моју кћи јединицу", написао је Небојша.

Додао је и ово: "Опрости на сваком мом повишеном тону, на било чему, опрости, желио сам ти увијек све најбоље! Јер очеви су увијек посебно слаби на кћери! Знао сам, када те погледам, како си, јеси ли расположена, тужна или љута."

Андријана је ускоро требала објавити и промовисати двије пјесме које је снимила код композитора Горана Ратковића.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм