Dorćol

Otkriveno kako je Ivan (52) pao sa 12. sprata zgrade

  • 08.10.2020. 10:27

Ivan T. (52) koji je pred prestravljenim ljudima pao sa 12. sprata stambene zgrade bolovao je od manije gonjenja, izjavio je njegov blizak rođak. Imao je svoj stan, ali je iz nepoznatih razloga spavao na različitim mjestima.

Pretpostavlja se da se čovjek iznenada probudio, zbog bolesti pomislio kako ga neko progoni, pa je u pokušaju bjekstva nesvjesno pao sa jedne na drugu etažu, a zatim u ponor. Po nalogu tužioca biće urađena obdukcija tijela kako bi se utvrdilo da li je čovjek bio pod dejstvom opijata, lijekova ili alkohola, piše Kurir.

Vatrogasna brigada dobila je dojavu o čovjeku na krovu u Pančićevoj ulici na Dorćolu u 11.43 sati.

Po ustaljenoj proceduri na lice mjesta upućeno je devet vatrogasaca sa navalnim vozilom za spašavanje sa vazdušnim jastukom i automehaničkim ljestvama.

Ekipe su stigle na na lice mjesta u 11.52. Nepropisno parkirani automobili oko zgrade otežali su intervenciju, jer nije bilo moguće postaviti automehaničke ljestve i vazdušni jastuk na adekvatno mjesto.

U skladu sa procedurom, vatrogasci su otišli na krov i počeli pripreme za bezbjedno spuštanje u prostor u kojem je bio ugroženi. Te pripreme podrazumijevaju obezbjeđivanje sidrišta i vezivanje vatrogasca penjačkom opremom. Po završetku priprema, u trenutku dok se vatrogasac penjao na ogradu, kako bi pomogao čovjeku, on je pao sa pozicije na kojoj se nalazio.

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.