Dorćol

Otkriveno kako je Ivan (52) pao sa 12. sprata zgrade

  • 08.10.2020. 10:27

Ivan T. (52) koji je pred prestravljenim ljudima pao sa 12. sprata stambene zgrade bolovao je od manije gonjenja, izjavio je njegov blizak rođak. Imao je svoj stan, ali je iz nepoznatih razloga spavao na različitim mjestima.

Pretpostavlja se da se čovjek iznenada probudio, zbog bolesti pomislio kako ga neko progoni, pa je u pokušaju bjekstva nesvjesno pao sa jedne na drugu etažu, a zatim u ponor. Po nalogu tužioca biće urađena obdukcija tijela kako bi se utvrdilo da li je čovjek bio pod dejstvom opijata, lijekova ili alkohola, piše Kurir.

Vatrogasna brigada dobila je dojavu o čovjeku na krovu u Pančićevoj ulici na Dorćolu u 11.43 sati.

Po ustaljenoj proceduri na lice mjesta upućeno je devet vatrogasaca sa navalnim vozilom za spašavanje sa vazdušnim jastukom i automehaničkim ljestvama.

Ekipe su stigle na na lice mjesta u 11.52. Nepropisno parkirani automobili oko zgrade otežali su intervenciju, jer nije bilo moguće postaviti automehaničke ljestve i vazdušni jastuk na adekvatno mjesto.

U skladu sa procedurom, vatrogasci su otišli na krov i počeli pripreme za bezbjedno spuštanje u prostor u kojem je bio ugroženi. Te pripreme podrazumijevaju obezbjeđivanje sidrišta i vezivanje vatrogasca penjačkom opremom. Po završetku priprema, u trenutku dok se vatrogasac penjao na ogradu, kako bi pomogao čovjeku, on je pao sa pozicije na kojoj se nalazio.

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.