Pripadnik grupe "Iz Principa"

Pao još jedan vojnik Belivuka

  • Izvor: Blic
  • 14.11.2022. 12:33

Pavle O. (33), označen kao pripadnik grupe "Iz Principa" kojom je upravljao Veljko Belivuk, uhapšen je juče u "štek" stanu u Kotežu nakon dva dana skrivanja, zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

On je priveden u akciji policije, a kako se može vidjeti na snimku hapšenja, u stanu je bio sa još jednom osobom čiji identitet nije poznat.

U stan u kom se Pavle O. krio upali su pripadnici Interventne jedinice uz povike: “Lezi dole! Ruke na leđa!”

Podsjetimo, prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe “Principi”, koju su do hapšenja prije dvije godine predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična djela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik “Principa”, ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljkovića, primirio.

Za Pavlom O. je prije dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbjegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplijenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno mjerenje.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio, prenosi Blic.


Tagovi:
  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina