Pripadnik grupe "Iz Principa"

Pao još jedan vojnik Belivuka

  • Извор: Блиц
  • 14.11.2022. 12:33

Pavle O. (33), označen kao pripadnik grupe "Iz Principa" kojom je upravljao Veljko Belivuk, uhapšen je juče u "štek" stanu u Kotežu nakon dva dana skrivanja, zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

On je priveden u akciji policije, a kako se može vidjeti na snimku hapšenja, u stanu je bio sa još jednom osobom čiji identitet nije poznat.

U stan u kom se Pavle O. krio upali su pripadnici Interventne jedinice uz povike: “Lezi dole! Ruke na leđa!”

Podsjetimo, prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe “Principi”, koju su do hapšenja prije dvije godine predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična djela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik “Principa”, ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljkovića, primirio.

Za Pavlom O. je prije dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbjegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplijenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno mjerenje.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio, prenosi Blic.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм