Saobraćajna nesreća

Petoro povrijeđeno u sudaru u Banji Vrućici, među njima i troje djece

  • Izvor: ATV
  • 27.11.2023. 10:27

Pet osoba, među kojima je troje djece, povrijeđeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Banji Vrućici kada je došlo sudara ”pežoa” i kombija ”folksvagen transporter”.

U PU Doboj navode da su tri osobe teško povrijeđene, od čega su dvojica maloljetni i jedan je životno ugrožen. Obojica su prevezena u UKC Republike Srpske na dalje liječenje. Dvije osobe su zadobile lakše povrede i pušteni su na kućno liječenje.

Nesreća se dogodila oko 17 časova na regionalnom putu. U PU Doboj navode da je ”pežoom” upravljao Z.K. iz Teša s kojim je se vozio jedan maloljetnik. Kombijem je upravljao M.D. iz Teslića, s kojim su bili suvozač B.D. i dvije maloljetne osobe.

”Teške povrede opasne po život zadobio je maloljetnik iz ”pežoa”, dok se ljekari još nisu izjasnili o povredama vozača. Teško su povrijeđeni vozač kombija i maloljetnik iz tog vozila. Suvozač i drugi maloljenik iz kombija su lakše povrijeđeni”, navode u PU Doboju.

U policiji navode da su uviđaj izršili policijski službenici PS Teslić.

”O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja”, navode u PU Doboj.


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.