Саобраћајна несрећа

Петоро повријеђено у судару у Бањи Врућици, међу њима и троје дјеце

  • Извор: АТВ
  • 27.11.2023. 10:27

Пет особа, међу којима је троје дјеце, повријеђени су у тешкој саобраћајној несрећи која се јуче догодила у Бањи Врућици када је дошло судара ”пежоа” и комбија ”фолксваген транспортер”.

У ПУ Добој наводе да су три особе тешко повријеђене, од чега су двојица малољетни и један је животно угрожен. Обојица су превезена у УКЦ Републике Српске на даље лијечење. Двије особе су задобиле лакше повреде и пуштени су на кућно лијечење.

Несрећа се догодила око 17 часова на регионалном путу. У ПУ Добој наводе да је ”пежоом” управљао З.К. из Теша с којим је се возио један малољетник. Комбијем је управљао М.Д. из Теслића, с којим су били сувозач Б.Д. и двије малољетне особе.

”Тешке повреде опасне по живот задобио је малољетник из ”пежоа”, док се љекари још нису изјаснили о повредама возача. Тешко су повријеђени возач комбија и малољетник из тог возила. Сувозач и други малољеник из комбија су лакше повријеђени”, наводе у ПУ Добоју.

У полицији наводе да су увиђај изршили полицијски службеници ПС Теслић.

”О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који је догађај квалификовао као кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја”, наводе у ПУ Добој.


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.