PU Doboj

Pješak teško povrijeđen u nezgodi - pijani vozač pobjegao

  • Izvor: ATV
  • 10.02.2024. 13:59
  • 14:25

Vojko G. (63) iz Teslića uhapšen je nakon što je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako je navedeno u saopštenju, sinoć oko 18 časova u mjestu Ukrinica na području Teslića, došlo je do nezgode u kojoj je teško povrijeđen pješak Z.Đ. a u nezgodi je učestvovalo i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice za koje postoji osnov sumnje da se udaljilo sa lica mjesta saobraćajne nezgode, a radi se o licu inicijala V.G. koje je u vrijeme saobraćajne nezgode upravljalo putničkim automobilom marke 'VW Pasat'“, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Stravične fotografije sa mjesta nesreće u Banjaluci; Stradala starija žena

Stravične fotografije sa mjesta nesreće u Banjaluci; Stradala starija žena

Testiranjem je utvrđeno da je Vojko G. u krvi imao 2,22 g/kg alkohola.

"Takođe, izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedeno lice upravljalo vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom“, dodaju u saopštenju.

Kako nezvanično saznajemo, pješak Z.Đ. je policijski službenik koji u momentu nezgode nije bio na dužnosti. Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede ali nije životno ugrožen. Zadržan je na liječenju u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju.

Vojko G. je osumnjičen da je izvršio krivična djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći“.

"Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj“, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.