ПУ Добој

Пјешак тешко повријеђен у незгоди - пијани возач побјегао

  • Извор: АТВ
  • 10.02.2024. 13:59
  • 14:25

Војко Г. (63) из Теслића ухапшен је након што је побјегао са мјеста саобраћајне незгоде, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Како је наведено у саопштењу, синоћ око 18 часова у мјесту Укриница на подручју Теслића, дошло је до незгоде у којој је тешко повријеђен пјешак З.Ђ. а у незгоди је учествовало и непознато лице са непознатим возилом.

"Оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали и лишили слободе лице за које постоји основ сумње да се удаљило са лица мјеста саобраћајне незгоде, а ради се о лицу иницијала В.Г. које је у вријеме саобраћајне незгоде управљало путничким аутомобилом марке 'VW Pasat'“, наведено је у саопштењу ПУ Добој.

Стравичне фотографије са мјеста несреће у Бањалуци; Страдала старија жена

Стравичне фотографије са мјеста несреће у Бањалуци; Страдала старија жена

Тестирањем је утврђено да је Војко Г. у крви имао 2,22 g/kg алкохола.

"Такође, извршеним провјерама утврђено је да је наведено лице управљало возилом за вријеме док му је изречена заштитна мјера забрана управљања моторним возилом“, додају у саопштењу.

Како незванично сазнајемо, пјешак З.Ђ. је полицијски службеник који у моменту незгоде није био на дужности. Њему су констатоване тешке тјелесне повреде али није животно угрожен. Задржан је на лијечењу у болници Свети апостол Лука у Добоју.

Војко Г. је осумњичен да је извршио кривична дјела "Угрожавање јавног саобраћаја“ и "Непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној несрећи“.

"Увиђај лица мјеста су извршили полицијски службеници Полицијске станице Теслић. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој“, закључено је у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок