Detalji strašnog sudara

Poginuli muškarac i žena, među povrijeđenima i dijete

  • 26.10.2019. 09:53

Muškarac Z.J. iz Glavičica i žena F.M. iz Janje, oboje sa područja Bijeljine, jutros su poginuli, a petoro, među kojima i jedno dijete, je povrijeđeno u sudaru dva vozila na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Janjarska Obrijež, rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Muškarac, koji je stradao, upravljao je automobilom “ford galaksi”, a žena je bila suvozač u drugom vozilu “folksvagen turan”, kojim je upravljao M.M. iz Janje.

Povrijeđeni su prevezeni u bijeljinski medicinski centar, gdje im se ukazuje pomoć, ali u policiji navode da niko nije životno ugrožen.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u 6.30 časova, a policijski uviđaj i dalje traje.

Kako InfoBijeljina nezvanično saznaje, dva automobila su se direktno sudarila, a jutros je bila prisutna velika magla na ovoj dionici puta, pa je vidljivost bila totalno smanjena. Jedan od automobila je, prema riječima učesnika nesreće je preticao vozila i direktno se sudario s drugim automobilom.

Saobraćaj je na ovom putnom pravcu obustavljen do završetka uviđaja.

Tagovi:
  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program