Otišli u Sarajevo

Policijske agencije u BiH nemaju informacije o pobjeglim kopačima tunela iz Podgorice

  • Izvor: Avaz
  • 26.09.2023. 11:18

Neki od osumnjičenih za obijanje sudskog depoa iz Crne Gore pobjegli su 11. septembra, autobusom na relaciji Podgorica - Sarajevo, preko graničnog prelaza Šćepan polje, a drugi su granicu prešli na Dobrakovu, objavile su jutros podgoričke "Vijesti" iz više izvora.

To su utvrdili tužilaštvo i policija, u istrazi krađe dokaza iz depoa Višeg suda u Podgorici, koja je otkrivena 11. septembra ujutro.

Sagovornici "Vijesti" nisu objasnili ko je od četvorice osumnjičenih srpskih državljana izašao na kom prelazu. Oni su državu napustili nekoliko sati nakon što su u Botunu ostavili kombi korišten za "probijanje" tunela do Višeg suda.

Dio osumnjičenih za kopanje tunela u Podgorici pobjegao autobusom u BiH

Dio osumnjičenih za kopanje tunela u Podgorici pobjegao autobusom u BiH

Međutim, pravosuđe Crne Gore, kako je potvrđeno za Avaz, nije za sada, još uvijek o tome poslalo nikakve upite bh. policijskim agencijama niti oni imaju saznanja da su osumnjičeni na terirotoriji BiH.

Sve dok ne stigne dopis, ni SIPA, kao ni Direkcija, kao i MUP-ovi, ne mogu početi sa provjerama.

Vjeruje se ipak da je krajnja destinacija Srbija, a ne BiH i Sarajevo.  

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.