Krčagovo

Poruka uznemirila građane: Iz crvenog automobila htjeli da namame dijete

  • Izvor: B92
  • 27.03.2024. 16:03

U Srbiji je, prema riječima očevidaca, došlo do neprijatne situacije kada je, kako kažu, čovjek iz vozila zaustavio dijete na oko 30 metara od porodične kuće i nagovarao ga da uđe u automobil.

Pojedini mediji javili su da se slučaj dogodio u užičkom selu Krčagovo, međutim, jedna majka za ATV je rekla da se sve zapravo odigralo u Beogradu.

"Poruka je iz roditeljskih grupa OŠ '14. oktobar' koju dijete pohađa, a koju smo svi roditelji čija djeca idu u tu školu dobili. Dogodilo se u beogradskoj opštini Rakovica, naselje Petlovo brdo, a ne Užice", rekla je ova majka za ATV.

"Juče oko 18 sati, zaustavio se crveni automobil i djetetu je rečeno da su mu roditelji otišli na sastanak i da su zamolili da oni dijete pokupe, da uđe u kola kako bi ga odvezli kući. Sva sreća pa je dijete odmah shvatilo da nešto nije u redu, jer se kuća nalazi u neposrednoj blizini i počelo je da trči ka svom domu. Dijete je jako potreseno i van sebe", ranije je RINA prenijela riječi neimenovanog izvora upoznatog sa ovim slučajem.


Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

Poruka sa objašnjenjem ove situacije poslata je na viber grupe škole, koju su podijelili nastavnici i učitelji.

Nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen policiji, a ni zvanične institucije se nisu oglasile o slučaju, tako da nije najjasnije šta se tačno dogodilo.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Dokumentarni program (R)

    'Dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.