Čukarica

Preminuo navijač u kog je ispaljen rafal metaka prije 10 dana

  • Izvor: Blic
  • 14.11.2023. 18:25

Navijač Ivan A. (28) koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je danas u bolnici.

Podsjetimo, nepoznati napadač tog dana izrešetao je Ivana A. sa šest hitaca u pred‌jelu stomaka. Ivan je nakon toga prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju.

– Primljen je na reanimaciju, nakon čega je prebačen u operacionu salu – navodi izvor Blica.

"Delije" otele udarnu zastavu navijača BiH?

Inače, uviđaj je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a do sada su prikupljeni brojni dokazi kako bi se rasvijetlila ova pucnjava. Za napadačem se i dalje intenzivno traga.

Hapšen zbog zločina u porti Crkve

Ivan A. odranije je poznat policiji, a bio je optužen za teško ubistvo Saše Joksića u saizvršilaštvu počinjeno u porti Crkve Svetog Ilije u Vraniću 2. avgusta 2015. Međutim, od krivičnog gonjenja Ivana A. odustalo se 2020. godine. Za ovaj zločin osuđen je Marko Petković.

Objavljeni novi detalji ubistva navijača AЕK-a

Objavljeni novi detalji ubistva navijača AЕK-a

Od tada se nalazio u pritvoru, a poslije ove odluke pušten je na slobodu. On je tada, deo vremena proveo u pritvoru, a dio u bjekstvu. Kada je godinu dana nakon Joksićevog ubistva pušten da se brani sa slobode, otišao je u Austriju. Kasnije je tamo uhapšen zbog drugog krivičnog d‌jela, a onda i deportovan u Srbiju, koja je za njim bila raspisala potjernicu.

Doviknuo im da ne uriniraju u porti hrama

Kako je ranije pisano, očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i prije nego što je rvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i strašniji. Naime, ovaj mještanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Ivanu A. da ne uriniraju u porti hrama.

Pratite nas i putem Vibera