Чукарица

Преминуо навијач у ког је испаљен рафал метака прије 10 дана

  • Извор: Блиц
  • 14.11.2023. 18:25

Навијач Иван А. (28) који је тешко рањен 4. новембра на Чукарици преминуо је данас у болници.

Подсјетимо, непознати нападач тог дана изрешетао је Ивана А. са шест хитаца у пред‌јелу стомака. Иван је након тога превезен у Ургентни центар и тада је био на реанимацији и у тешком стању.

– Примљен је на реанимацију, након чега је пребачен у операциону салу – наводи извор Блица.

"Делије" отеле ударну заставу навијача БиХ?

Иначе, увиђај је водило Више јавно тужилаштво у Београду, а до сада су прикупљени бројни докази како би се расвијетлила ова пуцњава. За нападачем се и даље интензивно трага.

Хапшен због злочина у порти Цркве

Иван А. одраније је познат полицији, а био је оптужен за тешко убиство Саше Јоксића у саизвршилаштву почињено у порти Цркве Светог Илије у Вранићу 2. августа 2015. Међутим, од кривичног гоњења Ивана А. одустало се 2020. године. За овај злочин осуђен је Марко Петковић.

Објављени нови детаљи убиства навијача АЕК-а

Објављени нови детаљи убиства навијача АЕК-а

Од тада се налазио у притвору, а послије ове одлуке пуштен је на слободу. Он је тада, део времена провео у притвору, а дио у бјекству. Када је годину дана након Јоксићевог убиства пуштен да се брани са слободе, отишао је у Аустрију. Касније је тамо ухапшен због другог кривичног д‌јела, а онда и депортован у Србију, која је за њим била расписала потјерницу.

Довикнуо им да не уринирају у порти храма

Како је раније писано, очевици убиства кажу да су младићи извадили ножеве и прије него што је рвање почело. А мотив убиства Саше Јоксића није могао бити баналнији. А тиме и страшнији. Наиме, овај мјештанин Вранића, чија се кућа налази у непосредној близини цркве, довикнуо је Петковићу и Ивану А. да не уринирају у порти храма.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина