PU Gradiška

Pretresi u Gradišci, oduzeti marihuana, šprice i heroin

  • 20.01.2020. 10:25

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, postupajući po planu pojačanih mjera i radnji na području PU Gradiška, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prodaje opojnih droga, lišili su slobode K.M. iz Banja Luke, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ,,Neovlaštena proizvdonja i promet opojnih droga“ i krivično djelo ”Omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, 17.01.2020. godine, policijski službenici su u Gradišci, izvršili pretres stana i drugih prostorijakoje koristi navedeno lice, kojom prilikom je pronađeno 12,18 grama suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, koja je bila upakovana u aluminijsku foliju, tri medicinske šprice sa iglama u kojima se nalazi nepoznata materija, kašika na kojoj se nalazi topljena smeđa materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, mobilni telefon, rizle, kao i druge predmete.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv K.M. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program