Pružao otpor

Prijedorčanin došao na saslušanje pa policajcu slomio ruku!

Prijedorčanin N.K. uhapšen je zbog sumnje da je u policijskoj stanici napao policajca, koga je odgurnuo i slomio mu ruku, da bi prilikom hapšenja pružio otpor trojici policijskih službenicima pri čemu je jednom od njih nanio lakše povrede šake.

U PU Prijedor navode da je N.K. juče pozvan u prijedorsku policiju povodom prijave koju je protiv njega podnijela druga osoba. Dobrovoljno je došao u policiju, a onda je tokom saslušanja ustao i samovoljno pokušao da napusti stanicu.

”N.K. je pozvan u službene prostorije PU Prijedor radi saslušanja na okolnosti prijave koju je protiv njega podnijelo drugo lice. U jednom momentu osumnjičeni je samovoljno pokušao napustiti službene prostorije i pri tom je odgurnuo policijskog službenika, koji je ga pokušao spriječiti u toj namjeri i po čijem naređenju je prethodno odbio da postupi. Prilikom lišenja  slobode osumnjičeni je pružao aktivan otpor. U navedenom događaju povrijeđena su dva policijska službenika, od kojih jedan teže”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da je N.K. osumnjičen za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

”U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, osumnjičeni biti predat u nadležnost tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor”, navode u PU Prijedor.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.