Пружао отпор

Приједорчанин дошао на саслушање па полицајцу сломио руку!

Приједорчанин Н.К. ухапшен је због сумње да је у полицијској станици напао полицајца, кога је одгурнуо и сломио му руку, да би приликом хапшења пружио отпор тројици полицијских службеницима при чему је једном од њих нанио лакше повреде шаке.

У ПУ Приједор наводе да је Н.К. јуче позван у приједорску полицију поводом пријаве коју је против њега поднијела друга особа. Добровољно је дошао у полицију, а онда је током саслушања устао и самовољно покушао да напусти станицу.

”Н.К. је позван у службене просторије ПУ Приједор ради саслушања на околности пријаве коју је против њега поднијело друго лице. У једном моменту осумњичени је самовољно покушао напустити службене просторије и при том је одгурнуо полицијског службеника, који је га покушао спријечити у тој намјери и по чијем наређењу је претходно одбио да поступи. Приликом лишења  слободе осумњичени је пружао активан отпор. У наведеном догађају повријеђена су два полицијска службеника, од којих један теже”, саопштено је из ПУ Приједор.

Додају да је Н.К. осумњичен за кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

”У току је рад на комплетирању предмета након чега ће, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, осумњичени бити предат у надлежност тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Приједор”, наводе у ПУ Приједор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)