Oproštaj od Milenka Pudara

UHAPŠEN muškarac koji je ISMIJAVAO smrt BANJALUČANINA

  • 21.05.2019. 18:43

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Mostara poginuo je Milenko Pudar iz Banjaluke, deminer koji je bolovao od dijabetesa.

Naime u svojevrsnom oproštaju od Milenka na Facebook profilu Dean Savičić, očito ponukan monstruoznim postupkom muškarca koji je snimao nesreću i iznosio neprikladne komentare nakon nesreće, opisao je ko je bio stradali Milenko.

Tako je opisao da je Milenko bio deminer, koji je cijeli život gledao "smrti u oči". Ipak, Milenko je bolovao od dijabetesa i prema svjedočenju juče tokom vožnje doživio napad te je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u autobus.

Postavlja se pitanje odgovornosti muškarca koji je snimao cijeli prizor, a nije ni pokušao na neki način upozoriti vozača autobusa da je vozač ispred njega u problemu.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.