Potraga u toku

Pronađen novi detalj koji bi mogao pomoći u pronalaženju nestale Danke

  • Izvor: Kurir
  • 27.03.2024. 13:05

Dvogodišnja djevojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13:45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Potraga je i dalje u toku.

Еkipa Kurira od sinoć se nalazi na licu mesta i donosi najnovije informacije.

Komšija sumnja da je juče vidio Danku (2)

Komšija sumnja da je juče vidio Danku (2)

"Saznali smo da je policija pregledala da li ima sigurnosnih kamera na mjestu gde je nestala djevojčica. Nađeno je samo na jednoj kući kamera i taj snimak je policija uzela i nastoji da pokuša da dođe do novih informacija. Taj snimak se trenutno provjerava", rekao je novinar Kurira sa mjesta događaja i potom dodao:

"Takođe saznajemo da je po nestanku Danke, majka je bila u panici i okrenula je muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže djevojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mjesta i shvatila ozbiljnost situacije pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici žandarmerije uključili. Takođe pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi. Jednostavno se proverava svaki podatak".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.