Pronađena droga u pretresima u Brodu

  • Izvor: ATV
  • 23.09.2023. 13:03

Policija u Brodu pronašala je, između ostalog, drogu tokom pretresa više objekata u ovoj opštini koje su izvršili juče.

Naime, policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Derventi izvršila pretres lica A.G. iz Broda, porodične kuće, pomoćnih objekata i ugostiteljskog objekta u Brodu, koje koristi navedeni. Izvršen je i pretres dvije osobe čiji su inicijali L.S. i R.T., oba iz Broda, koja su zatečena u kući prilikom pretresa, a pretresen je i putnički automobil koji koristi L.S.

"Prilikom ovih pretresa je pronađeno i oduzeto jedna digitalna vaga za precizno mjerenje, tanjir i kašika sa ostacima bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, kutija u kojoj se nalazi vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ukupne težine od 63,3 grama, više komada vrećica sa zip zatvaračem, pet ampula sa nepoznatim sadržajem, jedna vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ukupne težine od 7 grama i jedno staklo i slamka sa ostacima bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica inicijala A.G. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: