Пронађена дрога у претресима у Броду

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2023. 13:03

Полиција у Броду пронашала је, између осталог, дрогу током претреса више објеката у овој општини које су извршили јуче.

Наиме, полиција је на основу наредбе Основног суда у Дервенти извршила претрес лица А.Г. из Брода, породичне куће, помоћних објеката и угоститељског објекта у Броду, које користи наведени. Извршен је и претрес двије особе чији су иницијали Л.С. и Р.Т., оба из Брода, која су затечена у кући приликом претреса, а претресен је и путнички аутомобил који користи Л.С.

"Приликом ових претреса је пронађено и одузето једна дигитална вага за прецизно мјерење, тањир и кашика са остацима бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу, кутија у којој се налази врећица са садржајем бијеле прашкасте материје којa својим изгледом асоцира на опојну дрогу укупне тежине од 63,3 грама, више комада врећица са зип затварачем, пет ампула са непознатим садржајем, једна врећица са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу укупне тежине од 7 грама и једно стакло и сламка са остацима бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу“, саопштено је из Полицијске управе Добој.

По комплетирању и документовању предмета против лица иницијала А.Г. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.