Pokušaj ubistva

Škrbić ostaje iza rešetaka

Okružni sud u Banjaluci za dva mjeseca produžio je pritvor Milanu Škrbiću (21) iz Gradiške, osumnjičenom za pokušaj ubista Živka Marjanovića u Seferovcima kod Gradiške.

Pritvor je produžen zbog postojanja bojazni da će boravkom na slobodi Škrbić ponoviti ili dovršiti pokušano krivično djelo. Prema rješenju suda pritvor je produžen do 25. januara 2024. godine.

”Osumnjičeni je 25. oktobra oko 06.30 časova na lokalnom putu u mjestu Seferovci kod Gradiške upotrebom pištolja ispalio više hitaca u pravcu oštećenog M.Ž., u namjeri da ga liši života, usljed čega je oštećeni zadobio tjelesne povrede”, saopštilo je ranije Tužilaštvo.

Podsjetimo, Marjanović je ranjen u desno rame i nalazi se van životne opasnosti, dok je Škrbić ubrzo pronađen i uhapšen. Prema nezvaničnim informacijama motiv ubistva je navodno sukob koji su žrtva i osumnjičeni imali zbog žene. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.