Покушај убиства

Шкрбић остаје иза решетака

Окружни суд у Бањалуци за два мјесеца продужио је притвор Милану Шкрбићу (21) из Градишке, осумњиченом за покушај убиста Живка Марјановића у Сеферовцима код Градишке.

Притвор је продужен због постојања бојазни да ће боравком на слободи Шкрбић поновити или довршити покушано кривично дјело. Према рјешењу суда притвор је продужен до 25. јануара 2024. године.

”Осумњичени је 25. октобра око 06.30 часова на локалном путу у мјесту Сеферовци код Градишке употребом пиштоља испалио више хитаца у правцу оштећеног М.Ж., у намјери да га лиши живота, усљед чега је оштећени задобио тјелесне повреде”, саопштило је раније Тужилаштво.

Подсјетимо, Марјановић је рањен у десно раме и налази се ван животне опасности, док је Шкрбић убрзо пронађен и ухапшен. Према незваничним информацијама мотив убиства је наводно сукоб који су жртва и осумњичени имали због жене. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.