Uhapšeni

Slovenci falsifikovanim evrima plaćali u Doboju

  • Izvor: SRNA
  • 12.04.2024. 11:30

Dvojica državljana Slovenije uhapšena su zbog sumnje da su falsifikovanim novčanicama od 200 evra plaćali artikle na benzinskim pumpama u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Lica S.M.T.K. i A.O. uhapšena su juče u saradnji sa pripadnicima Policijske stanice Kotor Varoš, a sumnja se, kako su pojasnili iz policiji, da su 9. aprila počinila četiri krivična djela krivotvorenja novca.

Prilikom pretresa objekata i vozila na području Kotor Varoši koje koriste pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Uhapšena lica će nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, biti predata u nadležnost Tužilaštva BiH.

Ličnu kartu u BiH nema 248.000 građana

Ličnu kartu u BiH nema 248.000 građana

Policija je uhapsila lice sa područja Teslića čiji su inicijali B.T. za koje se sumnja da je ukralo metalne profile iz kuće u izgradnji.

Slučaj je juče prijavljen policiji i isti dan je B.T. identifikovan kao izvršilac krađe, a policija je pronašla i veći dio ukradenih predmeta i vratila ih vlasniku.

Protiv uhapšenog lica slije izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program