Vlasnik nije reagovao

Staford ugrizao petogodišnjeg dječaka

  • 09.07.2019. 13:47

Petogodišnjeg dječaka je pas ugrizao za ruku dok se kupao, a 40-godišnji vlasnik staforda uopšte na to nije reagovao i uošte ga nije bilo briga da li je dječak dobro, preneli su hrvatski mediji.

”Dječak je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede, a vlasnik psa je novčano kažnjen na licu mjesta zbog držanja životinja bez nadzora. O incidentu ćemo izvijestiti veterinarsku inspekciju”, kazala je za portal ŠibenikIN porotparol šibenske policije Marica Kosor.

Majka dječaka, Snežana Danilović ispričala da je 40-godišnjak, dok su se njena djeca kupala, na plažu došao sa ženom i tri psa.

Pse su pustili u more bez povodca i brnjice i u jednom trenutku jedan od pasa, staford, krenuo prema njenom petogodišnjem sinu i ugrizao ga za ruku.

“Jedan dio zuba probio je sinu kožu, a sreća u nesreći bila je što je suprugov brat bio pored malog i uspio ga je da odbrani od ponovnog napada psa. Vlasnik je na plažu doveo tri psa i svi su bili bez uzice. Jedan je mislim bio stafordski terijer, drugi doga argentino, a treći neki mali miešanac“, ispričala je majka.

Tagovi:
  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program