Teška saobraćajna nesreća u Karanovcu, poginula žena

  • 28.12.2020. 11:55

Noćas oko 3:15 na magistralnom putu Banja Luka - Mrkonjić Grad, u mjestu Karanovac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Žena čiji identitet za sada nije utvrđen, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada ju je udario "Ford" kojim je upravljao Dragan K. (45) iz Banjaluke.

Uviđaj na licu mjestan ezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Marković Biljana, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na  utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, da se utvrdi identitet nastradalog lica a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program