Tuzla

Tijelo muškarca pronađeno u rijeci

  • Izvor: Kliks
  • 25.09.2023. 22:19

Beživotno tijelo V.M. (46) iz Tuzle pronađeno je danas u koritu rijeke Jale u tom gradu, a policija trenutno utvrđuje uzrok smrti, javljaju federalni mediji.

Riječ je o muškarcu čiji je nestanak policiji prijavila njegova nevjenčana supruga.

Prema riječima portaprola Uprave policije ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Adnane Sprečić, Policijskoj stanici Centar danas se obratila 48-godišnja A.P. iz Tuzle, koja je prijavila nestanak nevjenčanog muža 46-godišnjeg V.M.

Ona je navela da se on iz stana u kojem su živjeli udaljio juče oko 12:45 sati.

S druge strane, kako je precizirala Sprečić, danas oko 15:40 sati Policijskoj stanici Zapad je prijavljeno da je u koritu rijeke Jale u naselju Solana uočeno najvjerovatnije beživotno tijelo NN osobe, uz samu obalu.

"Odmah po zaprimanju ove prijave na mjesto događaja je upućena patrola policijskih službenika PS Zapad i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, gd‌je su potvrđeni navodi prijave, a ljekar mrtvozornik SHMP je konstatovao smrt NN osobe, koja je kasnije identifikovana kao nestali V.M.", dodala je Sprečić, prenosi Kliks.

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je dežurna, a koji su izvršili istražitelji OKP PU Tuzla. I dalje se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a po nalogu postupajućeg tužioca.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.