Тузла

Тијело мушкарца пронађено у ријеци

  • Извор: Кликс
  • 25.09.2023. 22:19

Беживотно тијело В.М. (46) из Тузле пронађено је данас у кориту ријеке Јале у том граду, а полиција тренутно утврђује узрок смрти, јављају федерални медији.

Ријеч је о мушкарцу чији је нестанак полицији пријавила његова невјенчана супруга.

Према ријечима портапрола Управе полиције министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднане Спречић, Полицијској станици Центар данас се обратила 48-годишња А.П. из Тузле, која је пријавила нестанак невјенчаног мужа 46-годишњег В.М.

Она је навела да се он из стана у којем су живјели удаљио јуче око 12:45 сати.

С друге стране, како је прецизирала Спречић, данас око 15:40 сати Полицијској станици Запад је пријављено да је у кориту ријеке Јале у насељу Солана уочено највјероватније беживотно тијело НН особе, уз саму обалу.

"Одмах по запримању ове пријаве на мјесто догађаја је упућена патрола полицијских службеника ПС Запад и Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла, гд‌је су потврђени наводи пријаве, а љекар мртвозорник СХМП је констатовао смрт НН особе, која је касније идентификована као нестали В.М.", додала је Спречић, преноси Кликс.

Увиђајем на мјесту догађаја руководила је дежурна, а који су извршили истражитељи ОКП ПУ Тузла. И даље се предузимају све потребне мјере и радње у циљу утврђивања узрока смрти В.М., а по налогу поступајућег тужиоца.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм