Modriča

Trojica policajca osumnjičena da su napali dvije osobe i polupali kafić

  • Izvor: ATV
  • 10.04.2023. 12:40

Trojica Modričana D.L., S.N. i L.S. osumnjičena su da su oštetili inventar u jednom kafiću na području ove opštine te da su napali dvije osobe.

ATV saznaje da su u pitanju tri policajca koji su zbog komentara vlasnika kafića uništili inventar u objektu. Vlasnik je, kako saznajemo, vrijeđao policajce putem društevnih mreža, što je izazvalo revolt kod policajaca te su se vratili u kafić i polupali namještaj.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da je Policijskoj stanici Modriča u četvrtak oko 18,40 časova prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči. 

„Po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji  su identifikovali lica inicijala D.L., S.N. i L.S. iz Modriče koja su oštetila inventar navedenog ugostiteljskog objekta i fizički napala lica inicijala S.I. iz Modriče i V.M. iz Vukosavlja“, kazali su u Policijskoj upravi Doboj.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji će nastaviti dalji rad po navedenom.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.