Modriča

Trojica policajca osumnjičena da su napali dvije osobe i polupali kafić

  • Извор: АТВ
  • 10.04.2023. 12:40

Trojica Modričana D.L., S.N. i L.S. osumnjičena su da su oštetili inventar u jednom kafiću na području ove opštine te da su napali dvije osobe.

ATV saznaje da su u pitanju tri policajca koji su zbog komentara vlasnika kafića uništili inventar u objektu. Vlasnik je, kako saznajemo, vrijeđao policajce putem društevnih mreža, što je izazvalo revolt kod policajaca te su se vratili u kafić i polupali namještaj.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da je Policijskoj stanici Modriča u četvrtak oko 18,40 časova prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči. 

„Po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji  su identifikovali lica inicijala D.L., S.N. i L.S. iz Modriče koja su oštetila inventar navedenog ugostiteljskog objekta i fizički napala lica inicijala S.I. iz Modriče i V.M. iz Vukosavlja“, kazali su u Policijskoj upravi Doboj.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji će nastaviti dalji rad po navedenom.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм